Groep 1-2

Welkom in onze groep 1-2, leuk dat je een kijkje komt nemen!

We zitten met 9 kinderen in de klas, samen met onze juf: juf Marsha. Juf Marsha is er elke dag. Het is altijd erg gezellig bij ons!

Buiten spelen doen we graag: schommelen, spelen met zand in de zandbak, of lekker fietsen op de fietsjes. Ook binnen spelen in de hoeken vinden we leuk: we hebben een huishoek, een bouwhoek, een knutselhoek en een boekenhoek. Ook kunnen we ervoor kiezen om op de iPad te werken. Op de iPad spelen we spelletjes waar we iets van kunnen leren.

Taal en rekenen doen we spelenderwijs, zo leren wij het beste.

We werken elke periode met een thema. In de winter werken we bijvoorbeeld over het thema: Winter. Met muziek leren we dan leuke liedjes over de winter, en met Engels leren we bijvoorbeeld dat snow, sneeuw betekent, we kennen al veel meer Engelse woordjes.

Elke week werken wij aan verschillende taakjes welke aansluiten bij het thema.

Deze taakjes kiezen wij op ons Digikeuzebord, dit is een digitaal keuzebord.

Ook werken wij in de klas met KiVa. We leren dan hoe we met elkaar om moeten gaan en dat iedereen erbij hoort.

Tot snel bij groep 1-2 van basisschool de Braakhekke