Groep 5-6

Welkom in groep 5-6!

In groep 5-6 zitten 8 kinderen, 4 kinderen in groep 5 en 4 kinderen in groep 6. Waardoor er veel aandacht is voor onze individuele ontwikkeling.
Juf Christel is op maandag, dinsdag en woensdag in de klas en Juf Irene is er op donderdag en vrijdag. Op woensdag hebben wij gym van Meester Ernst en Rots&Watertraining van Meester Alle Jan.
De sfeer in onze groep is erg gezellig. We werken erg hard en zijn al heel zelfstandig. Door het werken met onze weektaak, weten wij precies wat we wanneer moeten doen.
We werken met KiVa bij ons op school en bij ons in de klas besteden wij hier op dinsdagmorgen extra aandacht aan. Dit doen we door het bespreken van regels, maar ook door gezellige spelletjes te doen, waarbij we veel moeten samenwerken en overleggen.
We werken nu ook op bepaalde momenten in de week met een leerplein. Op dit leerplein werken we dan samen met de kinderen van groep 7-8. We werken dan met alle kinderen aan hetzelfde onderwerp en dan werken met dus ook niet alleen met de kinderen uit onze eigen groep samen. Hierdoor leren wij veel van en met elkaar. Op het leerplein werken we met veel verschillende werkvormen, waardoor er altijd iets is wat je aanspreekt en wat je dus ook extra goed kunt onthouden.
Zorg dat je regelmatig ons fotoalbum bekijkt. Als wij weer iets nieuws/leuks gedaan hebben, zet onze juf de foto's er zo snel mogelijk op!