Bso/Tso

Tussenschoolse opvang ‘Kwekkebrood’

Leerlingen kunnen tussen de middag overblijven op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 12.00 tot 13.00 uur. Deze tussenschoolse opvang, ‘Kwekkebrood’, wordt geregeld door vijf vaste overblijfkrachten. Het overblijven kost € 1,50 per keer en de kinderen moeten zelf hun brood en drinken meenemen. Aanmelden via de aanmeldlijst is verplicht. Deze lijst ligt op de tafel bij de conciërge. Kijk voor meer informatie in het informatieboekje. Of neem contact op met de overblijfcoördinator, Tina Knorren, tel. 0591-35 73 46.

Peutergroep ’t Kwebbelnest

De peutergroep op onze school is voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Op de maandagen en donderdagen zijn ze er van 08.15 tot 12.00 uur en op de dinsdag van 13.00 tot 15.00 uur.
Meer informatie hierover vindt u op de website van Tinten. Via e-mail kunt u ook informatie opvragen: braakhekke@stichtingpeuterwerk.nl

Voor- en naschoolseopvang

We werken samen met BSO & Ko in Emmer-Compascuum die voor ons de opvang voor- en na schooltijd verzorgd. Meer informatie hierover staat op de website van BSO &Ko.